despre noi
despre noi
despre noi

Tim Construct

Tim Construct este o societate comerciala cu capital privat avand o experienta de peste 20 de ani in domeniul tamplariei din aluminiu.
Principala noastra activitate este producerea si montarea de ferestre din aluminiu cu geam termopan, pereti cortina, compartimentari office, placari cu alucobond. In centrul preocuparilor noastre se afla in permanenta satisfacerea clientului, cautam sa oferim intodeauna solutii specifice, personalizate .
Tim Construct inseamna, de altfel, si un set de servicii complete: nu numai montaj si executie, dar si consiliere, antrepriza si mentenanta.

Calitatea serviciilor noastre este data de profesionalismul si experienta dobandite de-a lungul timpului, de asemenea colaborarea cu cele mai bune firme de profil din domeniu cum ar fi :

  • ALUMIL, ALUKONIGSTAHL
  • REYNAERS, ALUPROF

Tim Construct a realizat o serie de lucrari de calitate printre acestea numaranduse Farmacii Sensiblu , Magazine Miniblue, Alpha Bank, Sediu Mediplus, Compartimentari Office Samsung, Magazine comerciale, bloc locuinte, fotografii ale acestor lucrari se pot vedea in pagina PORTOFOLIU.

CONTACT VEZI LUCRARI

PARTENERI

EXCELENTA IN CALITATE