Descriere Alucobond

Etalbond-ul sau alucobond-ul reprezinta un material compozit cu doua fete de aluminiu de 0,5 mm grosime si un miez de polietilena, fabricate prin laminare la cald si presiune, proces prin care se obtine o planeitate perfecta asupra fetei si un raport excelent intre greutate si rezistenta. Fabricarea lui se bazeaza pe cele mai moderne tehnologii de extrudare.
Un avantaj major al utilizarii placilor de ALUCOBOND este usurinta în prelucrare. Materialul poate fi taiat, frezat, stantat, curbat si indoit, astfel incat se obtine forma dorita a elementelor de fatada.
Placa Bond este un material de placare, ce permite crearea unei linii moderne a cladirii, respectand in acelasi timp standardele de calitate a constructiei.

placari alucobond zapp
placari alucobond miniblue

Avantaje ALUCOBOND

Avantajele acestui tip de material sunt numeroase, mergand de la estetica la functionalitate si pret:

  • aspect modern si atractiv;- usurinta in prelucrare, putand fi usor pliat, curbat si debitat folosind utilaje conventionale;
  • rigiditate si rezistenta la factorii de mediu si la foc, ceea ce il face durabil;
  • greutate redusa;
  • intretinere usoara;
  • pret convenabil comparativ cu alte materiale, avand in vedere si durabilitatea materialului;
  • culori diverse.

Aplicatii: fatade – pereti cortina statii de carburant- banci placari de cladiri cu suprafete si cladiri mari – acoperisuri si tunele- acoperiri de stalpi si detalii de arhitectura, totemuri standuri expozitionale- semne si litere de mari dimensiuni.