Tamplarie din aluminiu armonica

Sistemele armonice ( tip acordeon) sunt ideale in divizarea suprafetelor mari si a deschiderilor in spatiile cladirilor, acolo unde exista cerinte speciale pentru flexibilitatea spatiului cu partitii mobile ( birouri, showroom-uri, restaurante, zone de divertisment etc).

Acestea ofera solutii cu un numar mare de foi mobile, fara restrictii speciale in privinta dimensiunilor si permit o rulare lina, ocupand un minim de spatiu.

tamplarie armonica

Sisteme tamplarie armonica

Sisteme Alumil

Sistem Smartia M9800

M9800 reprezinta propunerea economica pentru usi pliante, fiind versiunea fara rupere de punte termica a sistemului M19800.

sistem armonica m9800
  • Profilele de foaie sunt sustinute de profilul de toc din partea superioara a ramei cu ajutorul unei role balama (250 kg per rola, 125 kg per canat)
  • Canal de ghidare plat in partea inferioara pentru acces facil
  • Sistemul permite montarea unui numar nelimitat de canaturi in comparatie cu constructiile care folosesc mecanisme de pardoseala.
  • Posibilitate realizarii de usi batante
  • Profile speciale pentru reglarea cadrului in cazil diferentelor de cote a zidariei

Sistem Smartia M19800

M19800 reprezinta un sistem cu rupere de punte termica, proiectat pentru realizarea de usi pliante deosebit de inalte, cu o latime specifica a profilelor de doar 50 mm. Sistemul poate fi prevazut in doua tipologii:

sistem armonica m9800
  • Suspendat de partea superioara, cu balamale role actionand in interiorul ghidajului de sus.
  • Solutia de pardoseala, cu balamale role care aluneca pe ghidajul de jos.

Sisteme tamplarie armonica

Sisteme Reynaers

Sistem armonic CF77

CF 77 combina valorile izolatoare mari cu transparenta maxima si aspectul estetic. Acest sistem de usi pliante foloseste la minim spatiul si ofera atat deschideri interioare, cat si exterioare, pentru a satisface toate cerintele posibile. Pe langa elementele de pliere standard, CF 77 are o caracteristica pentru uşa principala: primul canat este utilizat ca usa de intrare, fara sa afecteze celelalte canate.

sistem armonic cf77

Sistemul CF 77 este disponibil cu 4 solutii de prag, de la cea cu performanta ridicata pana la cea cu prag ingropat, pentru a se potrivi perfect tuturor cerintelor legate de confort si design. In plus, sistemul CF 77 poate fi combinat cu sistemele CS pentru usi, ferestre si pereti cortina.

Vezi detalii