Descriere Pereti Cortina

Peretii-cortina standard au aplicatie in constructii verticale, inclinate pozitiv sau negativ si constructii cu suprafete tridimensionale. Latimea vizibila este de 50 mm sau 60 mm. Sistemul este izolant prin intermediul compartimentelor de aer si a geamului izolant tip termopan.
Peretii-cortina cu un inalt nivel de izolare. Acestia se folosesc in constructiile verticale, inclinate pozitiv sau negativ si constructii cu suprafete tridimensionale. Latimea vizibila este de 50 mm. Izolarea termica este realizata prin intermediul compartimentelor de aer si a geamului termoizolant cu grosimi de la 20 mm la 32 mm.

pereti cortina

Caracteristici Tehnice

Utilizarea unui sitem de pereti cortina ofera un randament exceptional (Mecanic - Termodinamic - Zgomot) Pot fi folosite impreuna cu diferite materiale de constructii cum ar fi sticla, ACP (Aluminium Composite Panels), marmura, granit, etc. Usor de asamblat.

Avantajele sistemelor de pereti cortina

  • Se pot executa ochiuri mobile cu toate tipurile de deschidere.
  • Pot fi folosite sisteme de protectie solara fixe si mobile.
  • Reprezinta cea mai moderna tehnologie pentru protectie antifoc si antifum.
  • Constructii disponibile conform tuturor claselor de rezistenta.

Sisteme pereti cortina

Pereti cortina Alumil

sistem perete cortina m7

Sistem Smartia M7

M7 este un sistem de pereti cortina cu bariera termica, destinat constructiilor cu eficienta energetica si care indeplineste toate standardele in materie de stabilitate si siguranta.

Vezi detalii
sistem m50

Sistem Smartia M50

M50 este un sistem complet de perete cortina, capabil sa raspunda la toate aplicatiile arhitecturale, cu o excelenta eficienta energetica.

Vezi detalii
sistem m65

Sistem Smartia M65

M65 este un sistem de perete cortina modular (unitized / facade element) ideal pentru utilizarea la cladirile cu inaltime foarte mare, oferind o gama larga de solutii in ceea ce priveste designul arhitectural.

Vezi detalii
sistem m85

Sistem Smartia M85

M85 reprezinta noua aplicatie anvangardista a ALUMIL in domeniul peretilor cortina modulari prevazuti cu bariera termica (unitati prefabricate, care pot fi montate fara schela, ceea ce il face ideal pentru utilizarea in cadrul proiectelor complexe mari si a cladirilor inalte) fiind caracterizat de o latime la interior de 85 mm.

Vezi detalii