Sisteme tamplarie din Aluminiu

Orientarea catre design, nevoia de sisteme de tamplarie complexe, durabile si cu posibilitati arhitecturale variate au impus sistemele de aluminiu ca solutie ideala Aceasta solutie este perfect compatibila si cu locuintele individuale, prin intermediul profilelor de aluminiu cu bariera termica, ce asigura o izolare foarte buna si rezistenta mare la actiunea factorilor de mediu timp indelungat.

O fereastra termopan de calitate poate fi pusa in valoare de accesorii bine alese atat din punctul de vedere al esteticii cat mai ales al functionalitatii. Un prim aspect il reprezinta protectia impotriva soarelui si a privirilor indiscrete, traditional realizata prin rulouri cu lamele opace din aluminiu, realizabile atat in varianta aplicata cat si suprapusa.

Pentru protectia impotriva insectelor (muste, tantari) va oferim plase din fibra de sticla in varianta:

  • fixa
  • batanta
  • rulou
tamplarie pvc si aluminiu
tamplarie pvc si aluminiu

Sisteme tamplarie din aluminiu Standard

Sisteme Standard tamplarie Alumil

sistem m20000

Sistem Comfort M20000

Μ20000 este un sistem oscilo-batant cu rupere de punte termica special dezvoltat pentru utilizarea feroneriei de otel de 16 mm (canal tip PVC). Sistemul asigura o performanta termica ridicata oferind un nivel sporit de securitate la efractie.

Vezi detalii
sistem m15000

Sistem Smartia M15000

M15000 este un sistem complet si complex de tamplarie clasica fara rupere de punte termica, destinat realizarii tuturor tipologiilor de usi si ferestre batante

Vezi detalii
ssistem smartia m11500

Sistem Smartia M11500

M11500 este un sistem complet de tamplarie batanta, destinat realizarii de ferestre si usi cu rupere de punte termica si o eficienta energetica ridicata.

Vezi detalii
sistem m11000

Sistem Smartia M11000

M11000 este un sistem complex de tamplarie batanta, destinat realizarii de ferestre si usi cu rupere de punte termica.

Vezi detalii
sistem smartia m9650

Sistem Smartia M9650

M9650 este un sistem cu rupere de punte termica proiectat pentru a asigura performante satisfacatoare in conditiile unui pret redus. Sistemul este certificate de Institutul German IFT Rosenheim.

Vezi detalii
sistem comfort m940

Sistem Comfort M940

M940 reprezinta sistemul cel mai economic pentru realizarea de tamplarie batanta. Sistemul acopera o gama larga de tipologii, reprezentand solutia ideala pentru aplicatiile de dimensiuni medii si mici.

Vezi detalii

Sisteme tamplarie din aluminiu Supreme

Sisteme Supreme tamplarie Alumil

sistem supreme s77

Sistem Supreme S77

Sistemul Supreme S77 reprezinta cea mai recenta propunere ALUMIL, pentru sisteme batante avansate, cu rupere de punte termica, care corespund celor mai inalte standarde, destinate cladirilor publice si private din Europa de Vest.

Vezi detalii
sistem supreme s91

Sistem Supreme S91

Sistemul S91 face parte din gama Alumil “Supreme”, fiind special creat pentru a raspunde celor mai exigente cerinte de performanta solicitate de constructiile tip ``casa pasiva``.

Vezi detalii
sistem sd95

Sistem Supreme SD95

SD95 este un sistem de usi de intrare cu caracteristici de performanta exceptionale.

Vezi detalii

Sisteme tamplarie din aluminiu Reynaers

Sisteme tamplarie Reynaers

Sistem Ferestre CS77

Sistemul CS 77 este un sistem izolat termic, care respecta cerintele ridicate legate de izolare termica, stabilitate si securitate.

Vezi detalii
sistem usi cs77

Sistem Usi CS77

CS 77 este un sistem de usa coplanara, care satisface cele mai ridicate cerinte legate de izolare termica, stabilitate si securitate.

Vezi detalii
sistem ferestre cs86 hi

Sistem Ferestre CS86-HI

CS 86-HI este un sistem cu izolare termica superioara potrivit pentru ferestre cu deschidere interioara si exterioara, ce respecta cerintele ridicate legate de siguranta si stabilitate.

Vezi detalii
sistem usa cs86 hi

Sistem Usi CS86-HI

CS 86-HI este un sistem de usa coplanar robust si foarte bine izolat termic, ce satisface cele mai ridicate cerinte legate de siguranta, izolare termica si stabilitate, permitand crearea de usi foarte mari.

Vezi detalii
sistem masterline 8

Sistem Ferestre Masterline 8

MasterLine 8 combina o gama larga de tipuri de deschidere, variante de design si nivele de izolare intr-un singur sistem cu o adancime de 87 mm.

Vezi detalii
sistem masterline 8 usi

Sistem Usi Masterline 8

Sistemul pentru usi MASTERLINE 8 se poate folosi pentru usi simple cat si duble, cu deschidere din interior spre exterior sau invers.

Vezi detalii