Sisteme tamplarie glisanta standard

Sisteme glisante Alumil Standard

tamplarie glisanta s350

Sistem Glisant S350

S350 este un sistem cu bariera termica care prezinta o noua abordare in categoria sistemelor glisante, indeplinind caracteristicile date de tendintele arhitecturale moderne.

Vezi detalii
tamplarie glisanta s440

Sistem Glisant S440

S440 reprezinta cea mai noua propunere in materie de sisteme glisante cu izolatie termica. Acest sistem este soluția ideala pentru tamplarie glisanta in Europa de Vest.

Vezi detalii
sistem glisant s560

Sistem Glisant S560

S560 este un sistem robust, de tipul liftant-glisant, care ofera un nivel ridicat de izolare termica si flexibilitate in realizarea de tipologiilor specifice, fiind un sistem potrivit pentru realizarea de deschideri mari.

Vezi detalii
sistem glisant m12000

Sistem Glisant M12000

M12000 este un sistem glisant fara rupere de punte termica, destinat realizarii structurilor glisante cu un design unic, eliptic, al profilelor si care acopera intreaga gama de aplicatii in domeniu.

Vezi detalii

Sisteme tamplarie glisanta Supreme

Sisteme glisante Alumil Supreme

sistem glisant supreme s650

Sistem Glisant S650

S650 reprezinta optiunea ideala pentru deschideri ample oferind posibilitatea realizarii unor inchideri elegante cu durabilitate si performante ridicate.

Vezi detalii
sistem glisant s700

Sistem Glisant S700

S700 este un sistem liftant – glisant de clasa superioara, cu caracteristici impresionante, fara egal din punct de vedere al performantelor, potrivit pentru deschideri deosebit de mari.

Vezi detalii

Sisteme tamplarie glisanta Reynaers

Sisteme glisante Reynaers

sistem glisant cf68

Sistem Glisant CF68

Sistemul glisant CF 68 combina designul, confortul si eficienta spatiului. Punand la dispozitie o varietate larga de posibilitati de utilizare acest sistem face ca barierele dintre interior si exterior sa nu existe.

Vezi detalii
sistem glisant cp130

Sistem Glisant CP130

Sistemul CP 130 este un sistem glisant si liftant-glisant bine izolat termic, ce intruneste cele mai inalte standarde legate de izolare, stabilitate si siguranta.

Vezi detalii
sistem glisant cp155

Sistem Glisant CP155

Sistemul CP155 este un sistem glisant si liftant-glisant premium, foarte bine izolat termic, conceput pentru a crea zone vitrate mari, imbinate cu un confort sporit.

Vezi detalii