Sistemul Supreme S77 reprezinta cea mai recenta propunere ALUMIL, pentru sisteme batante avansate, cu rupere de punte termica, care corespund celor mai inalte standarde, destinate cladirilor publice si private din Europa de Vest si care ating cele mai exigente nivele de permeabilitate la apa, izolare termica si fonica. Sistemul include o gama larga de profile cu forma plata moderna, precum si cu forma curbata, specifica Alumil. Mai mult, acesta ofera prosibilitatea de utilizare a cercevelelor si feroneriei ascunse pentru ferestre si usi si de asemenea, constructii cu profile cu cercevea si toc aliniate sau coplanare, cu deschidere interioara sau exterioara, pentru usile de intrare. Reprezinta solutia ideala pentru orice tip de constructii care necesita standarde stricte de inalta performanta si maxima siguranta.
Sistemul asigura usurinta si flexibilitate in executie dat fiind faptul ca ofera posiblitatea utilizarii feroneriei specifice pentru camera europeana cat si a feroneriei de 16mm.

sistem supreme s77
  • Latime toc 77mm, latime cercevea 85mm
  • Grad ridicat de izolare termica Uf ≥ 0.84W/m2 prin utilizarea unor poliamide speciale anti-distorsiune, de 40mm, in tocul si cerceveaua profilelor, pentru evitarea efectului de tip banana datorat diferentelor mari de temperatura intre interior si exterior, prin intermediul izolatiilor expandabile PE, insertii kooltherm si garnituri centrale compuse dintr-o imbinare de EPDM cu izolatie expandabila.
  • Latime vizibila panou aluminiu: 103 mm
  • 3 niveluri de permeabilitate la apa cu garnituri EPDM pentru ferestre si usi de intrare.
  • Nivel mai ridicat de permeabilitate la apa datorita suprafetei mari a garniturii centrale la contactul cu poliamida.
  • Solutii toate tipurile de usi de intrare si ferestre.
  • Sunt disponibile profile speciale destinate montajului, specific pietei franceze.